28/6/09

ELS TESTIMONIS DE JEHOVÁ


Uns dels nous moviments religiosos la misió dels quals es basa en prediccions apocalíptiques que més firmement s'ha establit entre nosaltres és el dels Testimonis de Jehová.
Els orígens del moviment podem trobar-los al 1830 quan William Miller va anunciar que la Biblia estava plena de claus numèriques secretes que significaven la tornada de Crist a la Terra i el fí del món. A pesar de la cantitat de profecies fallides que s'han donat des d'aquell moment, la gent ha conservat la fe per aquesta religió que prové de les idees originals dels primers cristians del segle I.
Són principalment coneguts pel rebuig al servici militar i a la transfussió de sang. També es coneixen popularment per predicar amablement i respetuosament de casa en casa. Per a això utilitzen publicacions entre les quals es troben les conegudes "Atalaya" i "Despertad".

3 comentaris:

Juan_José_C_M ha dit...

Hola Miriam! Como va el veranito?? Por cierto, Vaya actualización, lo que me faltaba jajaja. Es broma jeje. Es que da la casualidad que hoy mismo se han pasado por mi casa dos señoras mayores que eran testigos de jehova repartiendo folletos y hablando de una reunion anual que iban a celebrar en el centro IFA de Alicante. Les he atendido amablemente, aunque a veces hay q armarse de paciencia, y nada el discurso de hoy era que se avecinaba el fin del mundo, que leyera un capitulo de la biblia de Marcos con su versiculo correspondiente donde se anunciaba el fin. Al menos,simplemente me han dado la informacion y no me ha intentado convencer, lo cual se lo agradezco jeje.

De los testigos de Jehova ya conocia sus consignas pero no esta mal manejarlas y recordarlas.

Espero que vaya todo bien, a disfrutar del verano y a ponerse morenos aunque algunos lo tenemos dificil porque somos blanquitos de piel y facilmente nos quemamos jeje.

Un beso, hasta la proxima!

Miriam_FROM ha dit...

Hola Juanjo!!!!!

Q casualidad, q fuerte no????
Lo del fin del mundo, como ya he explicado en la actualización, es uno de sus signos más frecuentes. Lo fuerte es q sigan creyendo en eso a pesar de las predicciones fallidas q han tenido. Eso se llama fe y lo demás son tonterías.
La verdad es q yo los respeto mucho, porque los que conozco son muy buena gente y es normal que quieran transmitir sus ideas porque para ellos son la verdad. Es respetable que la gente quiera predicar siempre q se haga respetuosamente sea de la religión q sea.

Yo el verano muy bien, haciendo cursos para lo de los méritos xo sobre todo disfrutando del verano q nos lo merecemos después del trabajo de todo el año.

Un beso y q lo pases bien!

JoanKeops ha dit...

L'auge que han tingut els Testimonis de Jehovà entre els països de confessió catòlica, es deu a la gran ignorància que hi ha en aquests països sobre la bíblia i tots els temes relacionats amb les sectes americanes modernes, Testimonis de Jehovà, Mormons, Adventistes etc. etc.
Però internet està obrint els ulls a molta gent de manera que cada vegada serà més difícil entabanar a la gent i ficar-se en aquestes sectes. Jo els aconsello que estudiïn la història de diverses d'aquestes religions fonamentalistes i veuran que tenen els mateixos esquemes sectaris.
Els Testimonis van evolucionar dels adventistes i aquests d'altres grups protestants, els protestants es van separar dels catòlics i els catòlics van evolucionar de religions paganes de l'antic imperi romà. El cristianisme ja existia abans que naixes Jesús de Natzaret ja que va evolucionar dels Gnòstics i aquests del Zoroastrisme.