10/10/09

AGORA


Bon dia!

Hui actualitze amb una recomanació cinematogràfica, però més que això, jo diria amb una recomanació artística. És la pel·lícula Agora d'Amenbar. Hi ha molts arguments entrevessats que et fan partícep de la història, però cap destacar un que es relaciona amb el propòsit d'aquest blog: el fanatisme religiós i les seues conseqüències. Perseguir "infidels" i matar els que no pensen com tu és el que més es repetix a la pel·lícula.
Però el més impresionant és el que va dir l'autor a una entrevista: "els sons de la terra no han canviat", seguix gent morint per la intolerància, seguix gent plorant per la falta de respecte, seguix gent patint per la ignorància i la falta d'educació. És inconprensible que després de tants anys i de tanta "evolució" seguim sense valorar la grandesa de la pau.

2 comentaris:

Juan_José_C_M ha dit...

Hola Miriam! Buena actualización. Esa película quería verla este puente, pero por una cosa o por otra, al final no fui a verla. Por lo visto en tu blog y lo q me han dixo amigos, la peli es muy interesante. Espero q sea de verdad así y no defraude las esperanzas puestas en ella. A ver si la veo pronto.

Por desgracia, como dice Amenabar, las cosas no han cambiado mucho y hoy en día se sigue matando por la Religión.

Hasta pronto y espero q vaya todo genial. Un beso.

Miriam_FROM ha dit...

Hola Juanjo!

Yo si q te la recomiendo, pero para gustos...igual a ti no te gusta tanto cuando la veas. Lo mejor es comprobarlo x ti mismo.

Pues me va todo bien. Ya llevo dos semanitas con la preparadora y x ahora bien, sin mucho agobio. Ya veremos q tarda en llegar, jeje.
Espero q tu tb bien! Un beso!