24/12/08

NADAL

El Nadal és una de les festes més importants del Cristianisme, ja que es celebra el naixement de Jesucrist a Betlem. Concretament la festa es celebra el 25 de decembre, encara que molts historiadors situen aquesta data entre abril i maig o en estiu.
Són molts els rituals que es duen a terme en aquestes festes: montar el betlem o rebre la visita i els regals dels Reis Mags d'orient... Però també són molts els actes que es realitzen i que no són del tot catòlics, sinò que s'han adoptat d'altres cultures com són: montar l'arbre de Nadal, rebre regals del Pare Noel o ixir de festa amb els amics la nit de Nadal, per exemple.

El que és cert, és que tot el conjunt d'aquestes activitats estiguen més arraigades o menys a la tradició cristiana, ens permeten passar uns dies diferents i inolvidables amb aquelles persones que més estimem.

Sols hem queda desitjar a totes aquelles persones que aquests dies estan de festa...

2 comentaris:

Juan_José_C_M ha dit...

Hola Miriam!

Como dice el título de tu entrada del blog, Jou jou jou Feliz Navidad! jeje. Es que sigo metido en la piel de Papa Noel después de disfrazarme para darle los regalos a mis primas, jajaja.

Aquí seguimos escribiendo entradas y yo por lo menos sin recoger aún el certificado por el cual hicimos el blog, jeje. Esto es muy fuerte!

Bueno, hoy no vengo de consejero de blog ni voy a recomendarte libros, solamente decirte: Feliz Navidad y Prospero año nuevo! Espero que Papa Noel se haya portado contigo y si no que lo compensen los Reyes.

Nos vemos, un beso!

Miriam_FROM ha dit...

Hola Junajo!
Q risa harías disfrazado de Papá Noel! Aquí en mi casa eso ya no se hace xq como yo soy la más pequeña de la famili pues ya no tiene gracia.

Por cierto, ya no me acordaba del certificado, ahora en volver iremos sin falta.

Espero que lo hayas pasado muy bien y que lo sigas pasando genial los días que nos quedan de vacaciones.

Un beso!